Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza predstavuje ďalšiu seriálovú posilu pre Voyo! Ide o poriadnu komédiu

Máme pre vás tip na sledovanie počas nadchádzajúceho víkendu. Streamovacia platforma Voyo patriaci pod skupinu Markíza prináša nový exkluzívny kúsok.

25.03.2022 07:00
národná hádzaná, Foto:
Národná hádzaná sa na Voyo predstaví už v piatok, 25. marca.
debata

Národná hádzaná vyzdvihuje zašlú slávu jedného z českých pokladov. Športová disciplína „Národná hádzaná“ je upravenou verziou tradičnej hádzanej. Počiatky tohto športu siahajú do začiatku 20. storočia a najväčšej popularite sa tešil počas okupácie, kedy sa stal jedným zo symbolov českého vlastenectva. Šport, ktorí mnohí – a najmä hrdinovia nového seriálu – považujú za jeden z najväčších prínosov Česka, resp. Československa pre celý svet.

sluha národa, volodymyr zelenskyj, Čítajte aj Poznáme dátum štartu vysielania seriálu s ukrajinským prezidentom Zelenským na Slovensku

Dej seriálu sa točí okolo skupinky priateľov – odkvitnutých športových veteránov, ktorí pomaly začínajú prichádzať o ambície, mladícku energiu i o zdravie. V spomienkach sa upínajú k zlatým časom, kedy v hlbokých deväťdesiatych rokoch ich tím vyhral šampionát v Národnej hádzanej. Zlenivených športovcov vytrhne rutinného života na malomeste nečakaná pozvánka na Svetový šampionát veteránov v Národnej hádzanej na Slovensku.

markiza krimi, markíza, krimi, Čítajte aj Veľké prekvapenie od Markízy! V lete spustí na Slovensku úplne novú stanicu

Prebudené odhodlanie odsúva nabok pohodlie a začína sa trénovať – „Lopta v ruke, národka v srdci“. Toto hrdé heslo a predovšetkým celoživotné kamarátstvo prevedie svojráznu partičku neľahkou cestou na svetový šampionát. Práve tu vzniká priestor pre množstvo komických situácií, ktorých sa výborne chytili tvorcovia seriálu.

„Silný autorský a tvorivý tím, atraktívna téma a absolútne špičkové herecké obsadenie – Národná hádzaná, ktorá vznikla pod značkou VOYO Originál, má všetky predpoklady stať sa komediálnom hitom sezóny a doplniť tak rozrastajúcu sa paletu prémiového pôvodného obsahu na VOYO,“ povedala programová riaditeľka TV Markíza a TV Nova Silvia Majeská.

filmove premiery kolaz Čítajte aj Zábava aj filmy pre náročných! Sandra Bullock hľadá staroveký poklad a návrat hlásia Krotitelia duchov

Za projektom stoja známe české mená, ktoré sú zárukou kvalitnej zábavy. Pod scenárom je podpísaný český herec Michal Suchánek a réžie sa ujal Vladimír Skórka. Hlavných úloh sa zhostili Václav Neužil, Michal Suchánek, Jiří Langmajer, Martin Pechlát, Petr Vršek, Jakub Špalek, Jitka Schneiderová, Veronika Žilková a ďalší.

Premiéra komediálnej novinky je naplánovaná na piatok 25. marca 2022.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Voyo