Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Svetová seriálová senzácia je späť! Netflix ponúkne provokatívnu druhú sériu...

Nová spoločenská sezóna plná lásky sa znova začína! Pripravte sa na ďalšiu sezónu vo viktoriánskom Londýne! Druhá séria Bridgertonu prichádza na Netflix už tento piatok.

25.03.2022 07:00
bridgerton, Foto:
Konečne je to tu! Od piatku bude dostupná druhá séria Bridgertonu na Netflixe.
debata

Netflix zverejnil aj plnohodnotný trailer plný nových záberov z osmičky nových epizód. Ako je v ňom vidieť, Lady Violet Bridgerton odštartuje súťaž o srdce svojho syna Anthonyho (Jonathan Bailey) hlasným a hrdým vyhlásením na večierku: „Toto je sezóna, v ktorej si vikomt chce nájsť manželku!"

Lady Danbury oficiálne predstaví kráľovnej Charlotte Kate Sharma (Simone Ashley zo seriálu Sex Education) a jej mladšiu sestru Edwine, ktoré nedávno pricestovali z Indie.

ultimátum, végh, koleník, Čítajte aj Už o pár hodín to vypukne! Spoznajte jojkársku prémiovú minisériu Ultimátum

Druhá séria sleduje Anthonyho povinnosť a túžbu zachovať meno svojej rodiny hľadaním manželky. Jeho pátranie po dokonalej debutantke je nešťastné, kým sa nezačne dvoriť Edwine. Čoskoro nato Kate odhalí skutočnú podstatu Anthonyho úmyslov a to, ako sú v rozpore so zámermi jej romantickej sestry, a urobí všetko, čo je v jej silách, aby zastavila ich spojenie. Lenže láska je nevyspytateľná a spojí dve nesúrodé osoby.

národná hádzaná, Čítajte aj Markíza predstavuje ďalšiu seriálovú posilu pre Voyo! Ide o poriadnu komédiu

Žiaľ, spomínané iskry komplikujú veci na oboch stranách. Alebo, ako klebetná Lady Whistledown pohŕdavo tvrdí: „Čo sa stane, keď je povinnosť v rozpore so skutočnou túžbou srdca? Prečo, potom je tu skutočne potenciál pre značný škandál.“

Odhliadnuc od škandálu, Violet hovorí svojmu synovi, že „skutočná láska“ stojí za riziko, a poznamenáva, že Anthony sa po nečakanej a tragickej smrti svojho otca začal pozerať na emócie ako na slabosť.

sluha národa, volodymyr zelenskyj, Čítajte aj Poznáme dátum štartu vysielania seriálu s ukrajinským prezidentom Zelenským na Slovensku

Aby toho nebolo málo, Featheringtonovci vítajú najnovšieho dediča svojho majetku a Penelope (Nicola Coughlan) naďalej skrýva svoje najhlbšie tajomstvo pred ľuďmi, ktorí sú jej najbližší, keďže kráľovnino neúnavné hľadanie Lady Whistledown je silnejšie než kedykoľvek predtým.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Bridgerton