Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šialená premena skvelej herečky! Z Kataríny Veľkej sa stala vyšinutá vrahyňa

Herečka Elle Fanning s každou novou úlohou dokazuje, že patrí medzi prvú ligu najlepších z Hollywoodu. Kým ešte donedávna bola známa z Disney filmov a mnohí jej talent podceňovali, teraz jej hviezda naplno žiari.

11.04.2022 07:00
the girl from plainville, elle fanning, Foto:
Elle Fanning stvárni Michelle Carter v kontroverznej minisérii o možnom prinútení mladého chlapca, aby spáchal samovraždu.
debata

Zlom v kariére nastal, keď sa objavila v seriáli The Great (Veľká), kde si zahrala Katarínu Veľkú. Historicko-komediálny seriál ukázal jej obrovský talent. Pôvodne mala vzniknúť jedna séria, teraz je v príprave už tretia. Seriál The Great (Veľká) žne úspechy.

druhá šanca, Čítajte aj Druhá šanca s novým rekordom: Pozor! Markíza chystá pauzu vo vysielaní

Streamovacia platforma Hulu, ktorá seriál vyrába sa Kataríny Veľkej nemieni vzdať. Jej životný príbeh je natoľko obsiahly, že môže pokračovať ešte niekoľko sezón. Prvá séria mapovala príchod budúcej imperátorky na ruský dvor, druhá séria sa pozrela na jej počiatky vlády a najmä nezdary pri jej revolučných reformách. Do deja sa dostalo aj narodenie dediča trónu.

ultimátum, koleník, Čítajte aj Ultimátum žne medzi Slovákmi úspech! To, čo sa však stalo v Česku málokto čakal

Hulu si je vedomá, že Fanning je aktuálne veľká herecká hviezda a tak jej pripravila ďalšiu zaujímavú rolu v kriminálnej minisérii The Girl from Plainville.

Príbeh je poriadne mrazivý, toto bude poriadne zvrátený príbeh lásky s tragickým koncom. Spočiatku to nebude vyzerať, že medzi dvoma mladými ľuďmi mohla vzniknúť láska.

morbius, Čítajte aj Prečo tento film vôbec vznikol? Toto je premárnená šanca a kreatívne peklo

Elle Fanning sa prevtelí do úlohy Michelle Carter, 17-ročnej dievčiny, ktorá mala presvedčiť jej spolužiaka, aby spáchal samovraždu. Šokujúca novinka zavedie divákov do sveta mladých ľudí, ktorým mnohí nebudú rozumieť. Naozaj mladé dievča svojim nátlakom a povzbudzovaním prinútilo k samovražde svojho chlapca? Pozrite si temný trailer k novej minisérii, ktorá bude mať premiéru už 29. marca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Elle Fanning #The Great #The Girl from Plainville