Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Obsadenie tohto seriálu je dokonalé! Neraz ani do filmu sa nepodarí dať toto dokopy

Televízia Showtime chystá do vysielania prémiovú minisériu so skvostným hereckým obsadením. Nevidí sa každý deň, aby v jednom seriálovom projekte vystupovala elita Hollywoodu.

22.03.2022 07:00
the crown, crown, koruna, gillian anderson, Foto:
Herečka Gillian Anderson sa v krátkom čase predstaví v ďalej historickej úlohe. Po seriáli Koruna mieri do minisérie The First Lady.
debata

Michelle Pfeiffer, Gillian Anderson a Viola Davis – mená, ktoré netreba predstavovať. Tieto tri skvelé herečky sa zišli v jednom projekte, ktorý už v apríli vtrhne na televízne obrazovky. Televízia Showtime 17. apríla uvedie historickú minisériu s názvom First Lady. Ako už názov naznačuje, diváci dostanú unikátny exkurz do životov troch kľúčových žien. Tie boli na očiach verejnosti skoro stále, no paradoxne o ich reálnych životoch sa vie toho málo. Boli vždy v tieni svojich manželov – prezidentov USA.

nemocnica, nela pocisková, Čítajte aj Markíze sa stále nedarí zatlačiť Nemocnicu: Jej televízne svadby sa nevedia spamätať

Prvé dámy USA mali a stále majú dôležitú spoločenskú, ale aj politickú úlohu. A to málokto vie. Vo východnom krídle Bieleho domu boli mnohé z historicky najvplyvnejších a svet meniacich rozhodnutí skrytých pred zrakom všetkých. Mnohé z nich urobili charizmatické, komplexné a dynamické prvé dámy Ameriky. Táto séria odhrnie oponu za osobným a politickým životom troch jedinečných, záhadných žien, sleduje ich cesty do Washingtonu prostredníctvom prelínania dejových línií s poučnou intimitou, pričom táto séria sa zameriava na Michelle Obamovú, Betty Fordovú a Eleanor Rooseveltovú.

Deep Water, Ben Affleck, Ana de Armas Čítajte aj Filmové novinky na Netflixe, Hulu a Amazone: Erotický triler s Affleckom aj japonská romantika

Obsadenie vyráža dych! Viola Davis sa predstaví ako Michelle Obama, Michelle Pfeiffer ako Betty Ford a Gillian Anderson ako Eleanor Roosevelt. Pozrite si oficiálny trailer k novej minisérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Showtime #The First Lady