Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prichádza veľkolepý nával slovenských seriálov! Toto všetko uvidíte v januári

Slovenské televízie sa púšťajú do vybičovaného boja o každého diváka! V januári odštartuje rekordný počet slovenských seriálov! Prinášame vám kompletný prehľad...

07.01.2022 07:00
šťastní vs. šťastní, Foto:
V stredu večer štartuje na Markíze nový komediálny seriál Šťastní vs. Šťastní.
debata (1)

1. Druhá šanca – TV Markíza

MUDr. Andrej Fabián je jedným z najlepších interných lekárov na Slovensku, ale jeho vzťah k pacientom je úplne neosobný. Nevolá ich menami, ale číslom postele. Nezaujíma ho ich osobný život, iba laboratórne správy. Nulová empatia, nulový súcit, nulová emocionálna angažovanosť. Avšak po takmer tragickej nehode sa jeho život mení od základov!

silvester, Čítajte aj Sledovanosť na Silvestra: Slováci nekompromisne odignorovali televízie! Vzniká nová tradícia?

Fabián nezomiera, ale keď sa prebudí, rýchlo si uvedomí, že to, čo sa mu stalo, je možno oveľa horšie ako smrť: zranenie hlavy vymazalo všetky jeho spomienky za posledných dvanásť rokov. Jediná vec, na ktorú sa Fabián môže upnúť, aby neupadol do zúfalstva, je vrátiť sa k svojej práci. Ale niečo sa v ňom zmenilo: byť pacientom úplne prevrátilo jeho prístup k medicíne. A hoci sa teraz nemôže spoliehať na svoje lekárske znalosti, ktoré sú 12 rokov staré, môže využívať svoju obnovenú schopnosť emocionálneho zapojenia.

farma 13, eva kramerová, evelyn, Čítajte aj Reality a zábavné šou v roku 2022: Najväčšia ponuka Markízy za posledné roky!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #TV JOJ #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022