Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Najlepšie seriály tohto roka podľa Mediakliku! Tieto hity nás totálne ohúrili

17. Boj o moc

Seriál Succession (Boj o moc) rozpráva príbeh o miliardárskej rodiny Royovcov, ktorá má v rukách mediálne impérium Waystar Royko a jeho prežitie závisí v každodennom boji o moc. Rodinné dedičstvo čelí vonkajším útokom, ale najmä vnútorným. Na jednej strane stojí nekompromisný otec, ktorý je zástancom starého systému. Konzervatívna hlava rodiny bojuje proti vlastným deťom a liberálnemu systému. Občas sa mu to podarí, občas nie. Na druhej strane barikády sú potomkovia klanu Royovcov. Každý je iný a každý má inú predstavu, ako viesť impérium. A to je hnací motor pre všetky intrigy, zrady, faloš, neúprimnosť. Seriál Succession ukazuje doslova choré vzťahy medzi členmi rodiny, pričom je absolútne čudné, že títo ľudia sú schopní popri sebe koexistovať. Tretia séria ukázala ešte väčšiu dávku nevraživosti.

18. Hawkeye

Streamovacia služba Disney+ mesiac pred najkrajšími sviatkami roka prichádza so seriálom, ktorý navodí pravú vianočnú atmosféru. K tomu si treba pripočítať účasť Avengera, je to dokonalý predčasný vianočný darček. Slová sú zbytočné! Prichádza Hawkeye… Ako už názov jasne hovorí, hlavnú úlohu stvárni Avenger Hawkeye alias Clint Barton. Lukostrelec spojí sily so svojou žiačkou Kate Bishop, aby sa postavili novým nepriateľom a pritom musí stihnúť vrátiť sa Vianoce domov a užiť si rodinu, ktorú bezhranične miluje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #netflix #HBO #Apple TV Plus #HBO Max #Disney+ #televízna sezóna 2021/2022 #Vianoce 2021 #Prehľad roka 2021