Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Najlepšie seriály tohto roka podľa Mediakliku! Tieto hity nás totálne ohúrili

15. You

Joe Goldberg (Penn Badgley) je plnohodnotný psychopat, sociopat, emočný blázon, ktorý síce žije nenápadne a nikto by o ňom nepovedal krivého slova, no v súkromí sa mení na stalkera. Vytipuje si svoju „obeť“, sleduje ju, fantazíruje o spoločnom živote. Ženy sú v absolútnom ohrození, ak podľahnú jeho „podivínskemu“ kúzlu. Lenže v druhej sérii sa poriadne pomýlil. Stretol ešte väčšieho psychopata ako je on sám a zamotal sa do sietí, ktoré sám utkal a uviazol v nej. Tretia séria ukazuje Joea a jeho „lásku“ Love (Victoria Pedretti), ktorí sa ukryli na dokonalom predmestí a stali sa rodičmi! Ich vraždiace chúťky neustali najmä po tom, ako Joe nevie odolať svojej susedke.

16. Sex Education

Začína sa nový školský rok! Moordale čaká poriadne zemetrasenie. Škola, ktorú preslávila sexuálna sloboda si poriadne zavarila. Prichádza nová riaditeľka, ktorá je rozhodnutá liberálne hodnoty zničiť do posledného detailu. Študentov čakajú stredoveké praktiky! Všetkým je však jasné, že toto sa nepodarí presadiť… Bezmála 20 mesiacov museli fanúšikovia tohto skvelého, vtipného seriálu vyčkávať, kým im streamovací gigant ponúkne ďalších osem epizód, ktoré spolu vytvoria tretiu sériu. Dôvod je prozaický – koronakríza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #netflix #HBO #Apple TV Plus #HBO Max #Disney+ #televízna sezóna 2021/2022 #Vianoce 2021 #Prehľad roka 2021