Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Najlepšie seriály tohto roka podľa Mediakliku! Tieto hity nás totálne ohúrili

11. Stratení vo vesmíre

Na jar 2018 Netflix predstavil reštart kedysi kultového rovnomenného seriálu a znova sa trafil do čierneho. Prvá séria bola veľký úspech, druhá séria preto prišla na Vianoce 2019. Na trojku si bolo nutné počkať výrazne dlhšie. Presne dva roky. Občas si divák môže povedať, že tvorcovia výrazne tlačia na pílu, keďže dobrodružstvá, ktoré sa na obrazovky striedajú sú priam neuveriteľné. Ale koniec koncov je to plnohodnotné sci-fi a tak hlavní hrdinovia sú priam neporaziteľní, „nesmrteľní“, najmúdrejší, najodvážnejší, neprekonateľní. To však dodáva epizódam akýsi milý nádych. Keď už nič, tak na sa dá spoľahnúť na obrovskú sily rodiny, ktorá prekoná úplne všetko.

12. And Just Like That

Pokračovanie Sexu v meste iste potešilo! Tento seriál netreba nikomu špeciálne predstavovať, pôvodný seriál bežal na HBO v rokoch 1998 – 2004 a bol symbolom televíznej revolúcie. Razom na o sexe, vzťahových problémoch začalo hovoriť nahlas. K tomu sa pridali módne kúsky na hlavných hrdinkách a milióny fanúšikov po celom svete doslova hltalo nové epizódy Carrie a spol. V roku 2008 prišlo prvé filmové spracovanie, ktoré nadviazalo na pôvodný seriál, o dva roky neskôr na strieborné plátna dorazilo druhé pokračovanie. Následne prišla 11 ročná pauza, na ktorej konci prišlo nové, voľné pokračovanie. Carrie a spol. sa vrátili v plnej sile!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #netflix #HBO #Apple TV Plus #HBO Max #Disney+ #televízna sezóna 2021/2022 #Vianoce 2021 #Prehľad roka 2021