Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Najlepšie seriály tohto roka podľa Mediakliku! Tieto hity nás totálne ohúrili

5. Zaklínač

Netflix týždeň pred Vianocami vrátil do hry jeden zo svojich top hitov – Zaklínača. Po dvoch rokoch sa čakanie na nové časti skončilo. Nová osmička epizód sľubovala zlepšenie oproti jednotke, ktorej bolo vyčítané chaotické spracovanie a pre tých, ktorí nečítali knižnú predlohu neraz nedávala zmysel. Tvorcovia sa poučili. Dvojka bola výborná a tretia série na ceste!

6. Ordinary Joe

Na jeseň odštartovala zaujímavá novinka! Základný príbeh je mimoriadne zaujímavý. Každého predsa napadlo, ako by vyzeral jeho život, keby sa v kľúčových momentoch rozhodol inak. Ordinary Joe toto ukáže. Už podľa názvu seriálu je jasné, že hlavnou postavou je Joe, mladý, šikovný, úspešný muž. Lenže jeho život mohol vyzerať úplne inak. Tvorcovia sa rozhodli mapovať tri paralelné životy Joea, v závislosti od toho, čo si po maturite vybral. Jeho život ovplyvnilo rozhodnutie z vášne, lásky a rodiny. Pričom každé rozhodnutie ho katapultovalo do úplne iného života!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #netflix #HBO #Apple TV Plus #HBO Max #Disney+ #televízna sezóna 2021/2022 #Vianoce 2021 #Prehľad roka 2021