Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dôvod na zábavu? Toto si slovenské televízie pripravili pre divákov na Silvestra

Ostatné roky je už štandardom, že najmä komerčné televízie vo väčšej miere rezignovali na silvestrovskú zábavu. Veľkolepé, niekoľko hodinové šou sú dávno minulosťou. V súčasnosti pripravujú silvestrovské zostrihy alebo špeciálne vydanie vybraných programov. Tento rok môže zamiešať kartami RTVS, ktorá má mimoriadne bohatú porciu zábavy. Ako strávite Silvestra? Bude váš spoločník televízor? Toto uvidíte!

31.12.2021 07:00
debata (2)
Markíza celý silvestrovský večer vyplní... Foto: TV Markíza
silvester 2021, chart show, adela, Markíza celý silvestrovský večer vyplní špeciálnym vydaním toho najlepšieho z Chart Show, Superstar a 2 na 1. Večerom prevedie Adela Vinczeová.
tvoja mini tvár znie povedome, Čítajte aj Najväčšie televízne sklamanie Markízy v roku 2021: Na frak dostali veľké šou

Markíza

Posledný deň v roku odštartuje česká klasika Honza málem králem, o 10:25 na obrazovky vtrhne animovaná komédia Angry Birds, nasledovať bude Pestúnka, o 13:50 Sám doma a bohatý, o 15:40 pobaví česká kultová komédia Slunce, seno a pár facek. Nebude chýbať ani Horná Dolná a od 19:00 príde na spravodajský blok.

Exkluzívny Silvester na Markíze prinesie to najlepšie nielen z obľúbenej Chart Show, ale tiež z ďalších populárnych šou SuperStar a 2 na 1. Diváci si budú môcť pripomenúť najvtipnejšie momenty, najkrajšie emócie, pamätné hudobné vystúpenia, či najatraktívnejších zahraničných hostí.

tomáš maštalír, pán profesor, Čítajte aj Najväčší seriálový úspech Markízy v roku 2021: Všetkým kraľoval Tomáš Maštalír

Moderátorka Adela Vinczeová v štúdiu privíta hostí, ktorí rozhodne majú čo povedať k jednotlivým formátom, keďže sú ich neoddeliteľnou súčasťou – Juraja Čurného (hudobný expert a autor rebríčkov Chart Show), Dana Dangla (spoluautor a moderátor 2 na 1) a Mariána Čekovského (porotca SuperStar). Diváci sa môžu tešiť aj na naozaj originálne stvárnenie hitu Myslím, že môže byť od IMT Smile v podaní Mariána Čekovského, Adely Vinczeovej a Dana Dangla. Síce večerný program nazvala „Exkluzívny Silvester“, no je otázne, či to diváci budú vnímať rovnako.

Matrix 4 Čítajte aj Matrix znova rozdáva farebné pilulky. Bol naozaj dobrý nápad vzkriesiť Nea a Trinity?

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #Silvester #TV JOJ #TV Markíza #televízia Markíza #Vianoce 2021