Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zvládnu Slováci sledovať tento seriál? Bude to nálož, Česi na nás nenechajú nitku suchú

Televízia JOJ v sobotu po Talente spustí svoju jesennú seriálovú posilu. Prichádza tretia séria českého fenoménu. Očarí Lajna Slovákov?

23.10.2021 07:00
braňo deák, lajna 3, Foto:
Ťahúňom pre slovenský divákov je účasť obľúbeného herca Braňa Deáka.
debata

Jojka už počas tohtoročnej jari odavizovala, že vstupuje do partnerského projektu s českou televíziou Seznam, ktorá odvysielala už dve série Lajny. Výsledkom tejto spolupráce je tretia séria Lajny, ktorá v sebe mixuje české a slovenské hviezdy.

lajna, lajna 3, langmajer, vagnerová, Čítajte aj Blíži sa veľká jesenná seriálová premiéra! Jojka ponúkne český komediálny fenomén

„Sledovanosť Televízie Seznam neustále rastie. V januári sme mali, podľa merania ATO*, mesačný divácky zásah 2 905 000 divákov, a to budeme pre nich tento rok pripravovať ešte niekoľko nových vlastných programov. Z hranej tvorby to bude práve seriál Lajna 3. Prvé dve série si v online prostredí získali milióny fanúšikov. Je čas seriál posunúť ďalej a ponúknuť ho televíznym divákom na českom i slovenskom trhu. Preto sme radi, že máme tak silného koprodukčného partnera, akým je televízia JOJ. Z Lajny sa tak stáva medzinárodný projekt, a to nielen vďaka spolupráci dvoch celoplošných televíznych staníc, ale tiež vďaka prostrediu, v ktorom sa nakrúca a deju, ktorý sa v seriáli odohráva,“ hovorí riaditeľ Televízie Seznam Ivan Mikula.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #TV JOJ #Jiří Langmajer #oseriáloch #seriál Lajna #televízna sezóna 2021/2022