Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

September na HBO: Prevratná sci-fi dráma, ale aj úplne nová seriálová miniséria!

Novú televíznu sezónu štartuje aj HBO. Diváci sa môžu tešiť na viaceré novinky nielen v lineárnom vysielaní, ale aj na streamovacej platforme HBO GO. Na čo všetko sa môžu tešiť?

19.09.2021 07:00
tenet, Foto:
Filmovým ťahúňom v septembri na HBO bude hit Tenet.
debata

Tenet

Vychutnajte si film, ktorého premiéra bola v pandemickom roku 2020 tou najočakávanejšou vôbec! John David Washington exceluje v akčnom sci-fi filmového vizionára Christophera Nolana (Temný rytier Počiatok, Interstellar, Dunkirk atď). Najmocnejšou zbraňou hlavného hrdinu je jediné slovo, Tenet. V temnom podsvetí medzinárodnej špionáže bojuje o záchranu celého sveta. Vydáva sa na extrémne komplikovanú misiu, ktorá sa bude odohrávať mimo reálny čas. Nejde o cestovanie v čase, ale o inverziu – a nielen tento aspekt snímky zmiatol divákov celého sveta a donútil ich pátrať na sieti po vysvetlení všetkých tých nezodpovedaných otázok… Nie nadarmo získal Tenet Oscara v kategórii vizuálnych efektov a nomináciu za najlepší výkon vo výprave (production design). Film bude dostupný od 26. septembra.

Love Island, Čítajte aj Je to tu! Na Slovensko prichádza najvzrušujúcejšia zoznamovacia reality šou

Aquaman (Aquaman)

Filmový príbeh o populárnom superhrdinovi zo stajne DC Comics odhaľuje pôvod Arthura Curryho, napoly človeka, napoly obyvateľa bájnej Atlantídy, ktorého jeho životná cesta prinúti čeliť pravde nielen o tom, kým v skutočnosti je, ale zároveň preverí, či je hoden stať sa tým, pre čo bol zrodený… kráľom. Aquaman vtrhne na obrazovky od 5. septembra.

Scény z manželského života (Scenes from a Marriage)

Seriál Scény z manželského života, natočený na motívy rovnomennej švédskej klasiky Ingmara Bergmana z roku 1973, skúma ikonické poňatie lásky, nenávisti, túžby, nevery, manželstva a rozvodu z pohľadu súčasného amerického páru. Predstavitelia hlavných úloh, priatelia Oscar Isaac a Jessica Chastain, sa pred kamerou stretávajú druhýkrát. Už v roku 2014 zaujali publikum ako manželia v krimi thrilleri Vojna bez pravidiel. Premiéra seriálu bude 13. septembra.

dom snov, vilo rozboril, Čítajte aj Horúce želiezko Jojky mieri do vysielania! Nová šou prinesie kopec zábavy, ale aj emócie

Manifest III.

Manifest sa vracia s treťou sériou plnou akcie, šokujúcich odhalení a odpovedí na najväčšiu záhadu: čo sa stalo s pasažiermi letu 828. Od zázračného nájdenia letu 828 a objavenia ďalších, ktorí sa záhadne vrátili, uplynul viac ako rok. Kým sa členovia rodiny Stoneových snažia udržať priateľov v bezpečí a presvedčiť nepriateľov o neuveriteľnom, nové výzvy preveria ich vzájomnú dôveru. Teraz je však dôležitejšie ako kedykoľvek predtým, aby držali pohromade, pretože nech sa stane čokoľvek, všetko je prepojené. Dostupné sú všetky časti tretej série seriálu od 5. septembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #HBO Go #oseriáloch #televízna sezóna 2021/2022