Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nechutné ohováranie, ale aj o boj prežitie ľudstva! Nielen to ponúkne televízny júl

Horúce leto je tu a spolu s ním aj viacero lákavých seriálových, no v jednom prípade aj filmových noviniek. Toto jednoducho musíte vidieť! Letné večery sú ideálne na oddych a pozeranie telky!

06.07.2021 07:00
chris pratt, tomorrow war, Foto:
V júli sa oplatí si pozrieť aj akčný film o invázii mimozemšťanov - The Tomorrow War.
debata

1. Gossip Girl – HBO Max

Highlightom júla je dlhoočakávaná premiéra novej verzie kultového seriálu Gossip Girl. Po viac ako desiatich rokoch sa diváci opäť vrátia do New Yorku na Upper East Side, aby sa zoznámili s novou generáciou zbohatlíkov a ich detí, ktoré si užívajú peniaze, moc a sex plnými dúškami. Avšak pozor! Nebudú v bezpečí. Na scéne sa znova objaví Gossip Girl a žiadny škandál nebude utajený! Seriál sa začína od 8. júla.

oteckovia, sestričky, bodka, slovania, Čítajte aj Nastal čas zúčtovať to Jojke a Markíze! Hľadá sa najhorší seriál televíznej sezóny

2. The Tomorrow War – Amazon Prime Video

Už 2. júla mala premiéru zaujímavá filmová novinka The Tomorrow War v hlavnej úlohe s Chrisom Prattom. Svet je opäť v ohrození a ľudstvo na pokraji vyhynutia. Jedinou šancou je vrátiť sa do minulosti, povedať hrozivú predpoveď a naverbovať mužov, aby išlo do budúcnosti bojovať o ďalšie prežitie.

young sheldon, mladý sheldon, jim parsons, Čítajte aj Fanúšikovia Teórie veľkého tresku pozor! Slovenskú premiéru si odkrúti...

3. Ted Lasso – Apple TV+

Streamovacia služba Apple TV+ sa naplno reštartuje po koronakríze a začína prinášať zaujímavé premiéry. V ďalších týždňoch to bude ešte viac. Už 23. júla bude mať premiéru komediálny hit Ted Lasso, ktorý uchvátil milióny divákov, dobrou správou je, že je istá aj tretia séria. Príbeh o trénerovi futbalu, ktorý je úplne mimo je skvelou chuťovkou počas leta.

4. Dr. Death – Peacock

Tak k tomuto doktorovi by chcel ísť len málokto. Alebo zrejme nikto. Už 15. júla bude mať premiéru mrazivý krvák Dr. Death. Kriminálna miniséria o lekárovi, ktorý kántri svojich pacientov vyzerá naozaj dobre.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl #oseriáloch #leto 2021 #Ted Lasso #seriál Dr. Death