Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka prináša na začiatok leta veľkú premiéru! Obľúbený akčný hit predstaví novú sériu

Už vo štvrtok večer bude mať slovenskú premiéru druhá séria hitu 911: Texas. Pripravených je štrnásť nových epizód.

01.07.2021 07:00
911, 911 texas, Foto:
Jojka má pre divákov prekvapenie! Štartuje 2. séria seriálu 911: Texas.
debata

Jojka tak po roku opäť posilňuje a rozširuje vysielanie obľúbeného akčného hitu. Presne pre rokom predstavila slovenským divákom spin-off seriálu, ktorý má základy v pôvodnej 911 a aj tento seriál o záchranných zložkách v Texase si diváci zamilovali. Preto nie je prekvapením, že krátko po americkej premiére prichádza nové pokračovanie aj k nám.

ellen pompeo, greys anatomy, Čítajte aj Tento seriál valcuje všetko, čo mu stojí v ceste...až na koronu! Nová séria nebola vôbec dobrá

911: Texas dostane priestor po premiérovej epizóde štvrtej série 911, od 21:30 a počas leta sa opäť vytvorí silný seriálový tandem. Ani druhá séria sa nevyhla problémom spojených s koronavírusovou pandémiou. Podobne ako pôvodný seriál, tak aj spin-off nabral významné meškanie a podarilo sa nakrútiť iba 14 častí. Avšak prekvapením pre divákov bude väčšie prepojenie medzi oboma 911 seriálmi.

markíza, Čítajte aj Markíza a jej narodeniny: Pripravte sa na špeciálny program, vrátia sa aj Mojsejovci...

Ako odštartuje druhá séria 911: Texas? Texaskí hasiči musia zastaviť zbesilú jazdu ukradnutého vojenského tanku a zasahujú pri nehode počas pretekov na kolieskových korčuliach. Na stanicu 126 nastupuje nová kapitánka záchranárov Tommy Vegaová, aby nahradila zdravotníčku Michelle Blakeovú, ktorá sa rozhodla venovať starostlivosti o bezdomovcov s psychickými problémami. Veliteľ hasičov Owen Strand dostane nové správy o svojej chorobe a navštívi ho bývalá manželka. Owen Strand a jeho texaský hasičský tím sa snažia zabrániť katastrofe a ukončiť divokú jazdu tanku ukradnutého z vojenského múzea, ktorým chce jeho šialený únosca zaútočiť na nemocnicu vojnových veteránov.

ellen pompeo, greys anatomy, Čítajte aj Koniec dohadom a dilemám! Tento seriál bude pokračovať a láme ďalej rekordy

Po desiatich rokoch sa kapitánka Tommy Vegová s obavami vracia k práci záchranárky, zatiaľ čo jej muž zostáva doma s deťmi. Na nudu si rozhodne nemôže sťažovať. Hneď počas prvej smeny ju čaká zásah pri zranenej korčuliarke, ďalší deň v sprievode Owena šplhá na vežu telefónnej spoločnosti kvôli mužovi, ktorý tam skolaboval. Na veži ju stretnú nečakané komplikácie. Počas videokonferencie má jeden z jej účastníkov ťažkosti a jeho kolegovia neváhajú zavolať 911.

Ku Owenovi a jeho synovi T.K. a nasťahovala Owenova exmanželka a atmosféra v dome je veľmi búrlivá. Owen navyše čaká na svoje výsledky chemoterapie. Spin-off seriálu 9–1–1 nás zavedie medzi hasičov v Texase. Newyorský hasič Owen Strand sa musel so synom presťahovať do Austinu v Texase, aby tu vybudoval novú hasičskú stanicu a zachraňoval ľudské životy. Zároveň sa snaží vyriešiť svoje osobné problémy a znovu nájsť životnú rovnováhu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál 9-1-1