Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Májová seriálová smršť na Netflixe! Akčná novinka, návrat Lucifera a nielen to...

Streamovací gigant nepoľaví v premiérach ani počas mája. Fanúšikovia seriálov sa môžu tešiť na spŕšku zaujímavých seriálov.

07.05.2021 07:00
jupiter´s legacy, Foto:
V máji Netflix ponúkne zaujímavú novinku Jupiter´s Legacy.
debata

1. Lucifer – druhá polovica 5. série

Koronakríza v minulom roku doslova vykoľajila celosvetovú produkciu filmov a seriálov. Obľúbený seriál o pánovi pekla nebol výnimkou. Kamery sa zastavili tesne pred filmovaním poslednej epizódy piatej série. Netflix situáciu vyriešil šalamúnsky. Prvú polovicu série odpremiéroval skôr a na zbytok si nedočkaví fanúšikovia museli dlhšie počkať. Tomu je však koniec. Lucifer sa vracia už 28. mája. Dobrou správou je, že už je nakrútená aj rozlúčková šiesta séria. Tú zrejme uvidia až budúci rok.

oteckovia, Čítajte aj Uf! Extrémne tvrdé pristátie pre Oteckov. Takto nízko tento rok ešte neboli...

2. Jupiter's Le­gacy – premiéra nového seriálu

Nebol by to mesiac, keby Netflix neponúkol svojim divákom nejakú novinku. V máji staví na poriadne sci-fi a treba dodať, že tento kúsok vyzerá nádejne. Nový seriál rozpovie príbeh skupiny superhrdinov, ktorí svojho času boli hviezdami a chránili celý svet. Avšak aj superhrdinovia neuniknú času a zostarli. Teraz ich poslanie by mali prebrať ich potomkovia, čo sa ukáže, že bude taká samozrejmosť. Keďže pohľad na svet sa zmenil. Nový seriál štartuje 7. mája.

911, seriál 911, Čítajte aj Jojka poriadne prekvapila! Váš obľúbený akčný seriál sa vracia a bude to šokujúce

3. Selena: The Series – premiéra 2. série

Skvelou správou je, že od 4. mája bude prístupné aj druhé pokračovanie životopisného príbehu o legendárnej speváčke Selene, ktorá mala našliapnuté byť svetovou hviezdou, avšak jej plány skrížili nečakaná tragická smrť rukou jej najbližšieho človeka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Lucifer #oseriáloch #Jupiter´s Legacy