Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte sa na seriálový maratón! Na Slovensko prichádza hit o leteckej záhade

Bude to poriadny veľkonočný seriálový maratón! Na Slovensko prichádza nový seriál Manifest, ktorý si získal milióny divákov po celom svete. Teraz už aj Slováci budú môcť začať pátrať po pravde a záhade zmiznutého lietadla.

31.03.2021 07:00
manifest, Foto:
Seriál Manifest prichádza na Slovensko, diváci uvidia prvú sériu v priebehu veľkonočných sviatkov.
debata

Televízia Dajto od Zeleného štvrtka do Veľkonočného pondelka odvysiela v slovenskej premiére každý večer všetky časti prvej série.

Čo sa stalo so 191 pasažiermi letu, ktorý na niekoľko rokov zmizol z radarov? Na túto otázku kúsok po kúsku skladá odpoveď seriál Manifest, ktorý v slovenskej premiére prinesie počas Veľkej noci v seriálovom maratóne od štvrtka 1. apríla do pondelka 5. apríla televízia Dajto a streamovacia služba VOYO.

Hlavnými hrdinami sú pasažieri zmiznutého letu číslo 828 spoločnosti Montego. Komerčný zaoceánsky let sa nečakane stratil z radarov a rovnako prekvapivo sa o dlhých päť rokov znovu objavil. Všetci si mysleli, že lietadlo sa stratilo kdesi v mori, v jeho návrat už nikto nedúfal. Rodiny cestujúcich sa museli naučiť žiť bez svojich blízkych.

Jednu z hlavných úloh stvárňuje herec Josh... Foto: NBC
josh dallas, manifest, Jednu z hlavných úloh stvárňuje herec Josh Dallas, ktorého si diváci môžu pamätať z legendárneho rozprávkového seriálu Once Upon a Time.

Často začali odznova a urobili radikálne kroky, aby prekonali žiaľ. Roky pre nich plynuli a návrat strateného letu je teraz pre nich šokom. Ešte vačším šokom však je zistenie, že kým celý svet „zostarol“ o päť rokov, pre pasažierov tajomného letu čas neplynul. Vracajú sa rovnako mladí ako v deň, keď zmizli. Čo je za touto záhadou?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Veľká noc #Dajto #oseriáloch #televízia Markíza #Manifest