Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dlho sa na tento seriál čakalo. Sú toto nové Gilmorky? Posúďte sami...

Koncom februára dostali fanúšikovia seriálu Gilmore Girls možnú náhradu za ich obľúbený seriál. Alebo bude realita úplne iná?

05.03.2021 07:00
Ginny and georgia, Foto:
Bude tento seriál stačiť divákom ako náhrada za Gilmorky?
debata

Keď v roku 2016 streamovací gigant nakrútil špeciálnu štvordielnu minisériu, ktorá po dlhých rokoch čakania konečne ukončila príbeh matky a dcéry, bola to veľká senzácia. Avšak úplný záver seriálu možno uzavrel kruh pôvodného seriálu, no otvorila sa úplne nová možnosť, ako pokračovať ďalej. Odvtedy sa iba špekuluje o tom, kedy by sa Gilmorky mohli opäť vrátiť k divákom. Pravda je však taká, že doteraz nenastal významný posun. Netflix, tvorcovia, ale aj herečky zhodne tvrdia, že sa kedykoľvek radi vrátia, musí byť však vytvorený dostatočne silný a kvalitný príbeh. Ubehlo už takmer päť rokov a očividne ten príbeh sa ešte nenašiel.

Netflix však rozhodne nemieni nekonečne vyčkávať a dobre si uvedomuje dieru na trhu a silu formátu. Preto už 24. februára uvedol modernú verziu vzťahového seriálu s názvom Ginny a Georgia, v ktorom je prvotná myšlienka takmer zhodná s Gilmorkami a preto sa dlho špekulovalo, že toto by ich mohlo nahradiť. Avšak trailer ukázal, že tento seriálu má od príjemného seriálu plného humoru a skvelých dialógov na míle ďaleko.

Stane sa z tohto seriálu hit? Foto: Netflix
ginny and georgia, Stane sa z tohto seriálu hit?

Georgia je tridsiatnička, ktorá svoju dcéru Ginny porodila v šestnástich. Majú takmer dokonalý vzťah. Lenže Georgiu ťažia hriechy z minulosti, pred ktorými neustále uniká a preto sa jej rodina nemá domov a neustále sa sťahujú. Ich príbeh sa začína v ďalšom novom meste, kde Ginny nájde konečne priateľov, možno lásku. No jej matke to tradične nepôjde dobre a ich vzťah začne dostávať vážne trhliny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #GILMORE GIRLS: A YEAR IN THE LIFE #oseriáloch #Ginny and Georgia