Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Desivý, znepokojujúci...skutočný? Pripravte sa na nový utopický seriál!

Mohlo by sa zdať, že seriálov bolo počas uplynulých mesiacov pomerne málo. Bolo to tak. Koronakríza si vybrala svoju daň. Čiastočný reštart prichádza teraz, na jeseň. Do vysielania sa dostanú tituly, ktoré televízie stihli pripraviť tesne pred vypuknutím pandémie. Navyše niektoré majú ambíciu sa stať veľkými hitmi.

04.09.2020 07:00
vychovaní vlkmi, raised by wolves, Foto:
Začiatok septembra so sebou prináša zaujímavú seriálovú novinku.
debata

Jedným z nich môže byť aj postapokalyptická novinka z dielne HBO s názvom Vychovaní vlkmi (Raised by Wolves). Prostredníctvom tohto seriálu oscarový režisér Ridley Scott vstupuje do tohto sveta. Preňho je to seriálová prvotina. Očakávaný seriál bude mať premiéru 4. septembra na HBO GO.

O čom bude nový seriál, ktorý ponúkne aj rôzne nuansy z deštruktívneho životného štýlu ľudstva? Úžasný príbeh ľudského zrodenia a radosti z výchovy potomkov naruší koncentrované zlo. Veľkolepé, výtvarné obrazy katastrofy aj parádne nasnímanú akciu prináša sci-fi seriál majstrovského rozprávača Ridleyho Scotta a ďalších skvelých režisérov.

Pojednáva o dvoch androidoch – Otcovi a Matke, ktorí sú poverení výchovou ľudských detí na tajomnej panenskej planéte. Keď začnú náboženské rozdiely ohrozovať súdržnosť rozrastajúcej sa kolónie ľudí, androidi zistia, že ovládať ľudskú vieru je zradná a náročná úloha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jeseň #HBO #HBO Go #oseriáloch #televízny reštart #seriál Vychovaní vlkmi #Raised by Wolves