Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka posilňuje útok proti Markíze! Nasadí ďalší 911 seriál, zbesilá akcia je istá

Ešte pred letom televízia potvrdila, že okrem tretej série pôvodného seriálu 911 zakúpila aj jeho spin-off, ktorý mal premiéru počas tejto jari v USA.

21.07.2020 07:00
seriál 911 Lone star, lone star, 911, Foto:
Na Slovensko prichádza, len pár mesiacov po americkej premiére, nový spin-off seriál 911: Texas.
debata (1)

Ako to už býva zvykom, ak niečo má obrovský úspech, televízia sa snaží z dobre rozbehnutého formátu vyťažiť, čo najviac. To je aj prípad značky 911, ktorá od januára tohto roka dostala svoju prvú seriálovú odnož s podtitulom Lone Star.

Na Slovensku bude novinka uvádzaná ako 911: Texas, keďže dej nového seriálu sa bude odohrávať v americkom štáte Texas. Pre televíziu FOX sú príbehy o záchranároch zárukou nadpriemernej sledovanosti, preto nie je prekvapením, že oba seriály dostali ďalšiu sériu pre rok 2021. Ani slovenskí diváci teda neprídu o svoju dávku akcie.

Pôvodný seriál 911, ktorého tretiu sériu práve vysiela Jojka s veľkým diváckym ohlasom čaká štvrtá séria a 911: Lone Star zas druhá. Lone Star posilní letnú ponuku už od tohto utorka a potvrdí útok proti konkurenčnej Markíze. Minulý týždeň Jojka zdvojila počas utorkov a štvrtkov obľúbenú 911, tento týždeň prichádza zmena, avšak veľmi pozitívna.

Slovenskí diváci sa zoznámia s novým tímom... Foto: FOX
seriál 911 Lone star, lone star, 911, Slovenskí diváci sa zoznámia s novým tímom záchranných zložiek z Texasu.

Od 20:35 bude po novom sa vysielať zas iba jedna epizóda 911 a po nej bude mať slovenskú premiéru spin-off seriál 911: Texas, ktorý bude nasledovať po nových častiach pôvodného seriálu. Jojka tak vytvorí poriadne silný 911 tandem, ktorý nedá konkurencii šancu.

Nový seriál 911: Texas je navyše kritikmi vysoko oceňovaný za inklúziu. Medzi hlavnými postavami sú zástupcovia sexuálnych menšín, dokonca jeden z hlavných hrdinov sa netají homosexuálnou orientáciou, vystupuje tu transgenderová postava, ale aj napríklad moslimská postava. Dej tak bezkonfliktne spája majoritu a minoritu a najmä búra mýty.

V hlavných úlohách sa predstaví herec Rob Lowe, ale aj Liv Tylerová, známa napríklad z trilógie Pán prsteňov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch