Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nepremeškajte! Prvá seriálová televízia na Slovensku prináša na obrazovky veľký hit

Televízia Epic Drama na Slovensku vysiela už nejaký čas a medzitým priniesla divákom mnohé zaujímavé seriály z celého sveta. Už v nedeľu o 21:00 bude mať premiéru ďalší hit, tentokrát z produkcie BBC s názvom Svet v plameňoch.

10.11.2019 07:00
svet v plameňoch, Foto:
Keď nádej pohasne. Svet v plameňoch ukáže tvrdý začiatok druhej svetovej vojny.
debata

Svet v plameňoch je historický dramatický seriál, ktorý zachytáva prvý rok II. svetovej vojny a to jedinečným spôsobom, z pohľadu bežných ľudí a ich osudov.

Svetovo uznávaný tvorca seriálu, Peter Bowker, prináša pohľad na osudy ľudí, z ktorých sa mnohé zakladajú na pravdivých príbehoch z diárov a vojenských listov pochádzajúcich z anglického kráľovského vojnového múzea, ale zároveň mnohé postavy v seriáli vykresľujú zážitky príbuzných samotného Petra Bowkera.

Týmto spôsobom prináša emócie, ktoré sú blízke nám, obyčajným ľuďom a nájde sa v ňom ako staršia tak aj mladšia generácia. Jedinečnosť tohto seriálu spočíva aj v tom, že prerozpráva príbehy ľudí z rôznych prostredí, z rôznych krajín a teda aj príbehy rodín, ktoré neboli na strane spojencov.

Nový seriál má mimoriadne zaujímavé herecké obsadenie v hlavných úlohách. Diváci budú mať možnosť vidieť viacero slávnych osobností ako nositeľku Oscara – Helen Hunt alebo laureáta cien Emmy a BAFTA – Seana Beana, ktorého mnohí poznajú najmä ako Neda Starka z Hry o tróny či Boromira z Pána prsteňov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #BBC #oseriáloch #Epic Drama #Svet v plameňoch