Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nie ste naladení na sviatky? Pozrite si vianočné epizódy Kostí

Vianoce sú tu o niekoľko dní a predvianočný stres graduje vo väčšine z nás. Rastie vo vás presvedčenie, že si nemôžete užiť magický predvianočný čas? Omyl! Vianočnú náladu pomôže naladiť maratón sviatočný epizód obľúbených Kostí. Ten štartuje na televízii WAU v stredu večer a bude pokračovať vo štvrtok.

20.12.2017 07:00
David Boreanaz, Emily Deschanel, bones, kosti, Foto:
David Boreanaz a Emily Deschanel.
debata

Kosti stále patria medzi najobľúbenejšie seriály na Slovensku a divákov neomrzia ani v repríze. Seriál sa skončil po dvanástich sériách a tvorcovia za ten čas stihli nakrútiť hneď tri vianočné epizódy: Man in the Fallout Shelter, Santa in the Slush, Goop on the Girl.

Epizóda Man in the Fallout Shelter bola súčasťou prvej série. Brennanová so svojím tímom sú vyzvaní na identifikáciu tela, ktoré bolo nájdené v protiatómovom kryte z 50-tych rokov. Počas obhliadky tela Zack uvoľní srmtiacu hubu, čo spôsobí, že tím musí zostať v karanténe počas sviatkov.

Santa in the Slush je súčasťou tretej série. Pred vianočnými sviatkami polícia objaví pred washingtonským obchodným domom mužské telo, ktoré má na sebe kostým Santa Clausa a má biele fúzy. Booth a Brennanová začínajú s vyšetrovaním, počas neho nachádzajú podivné prepojenie mŕtveho muža s rozprávkovou postavou. Volá sa Kris Kringle – rovnako ako skutočný Santa Claus – a jeho byt je doslova napchatý hračkami a mimo nich tiež nájdu zásuvku plnú peňazí. Všetko naozaj začína ukazovať na to, že Kris Kringle je skutočným Santom Clausom a Brennanová tomu snáď aj začína veriť.

Posledná vianočná epizóda The Goop on the Girl sa nakrúcala počas piatej série. Ďalších sedem sérií už tento typ epizódy neobsahoval. Počas nevydarenej bankovej lúpeže sa do vzduchu vyhodí jej páchateľ prezlečený za Santa Clausa. Booth a Brennanová musia zistiť totožnosť páchateľa a jeho motív. Medzitým si Brennanová plánuje, že tohtoročné Vianoce strávi v El Salvádore, ale otec ju presvedčí, aby ostala s ním a práve objavenou príbuznou Margaret Whitesell. Zaujímavosťou tejto epizódy je, že Margaret si zahrala Zooey Deschanel, sestra hlavnej predstaviteľky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emily Deschanel #David Boreanaz #Bones #BONES (Kosti) #oseriáloch