Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najemotívnejšia časť Superstar prichádza! Slzy dojatia, hádky a skvelé výkony

...a najmä - diváci spoznajú kompletnú dvadsiatku talentov, ktoré sa predvedú vo vybičovanom semifinále, v ktorom sa nebude odpúšťať ani jedna chyba.

12.11.2021 07:00
Superstar, Foto:
Supervýber je na konci! Diváci spoznajú TOP 20 najlepších z tohtoročnej Superstar.
debata
ETERNALS Čítajte aj Marvel priniesol svoj prvý naozaj prelomový film: A fanúšikovia? Totálne rozhádaní

Supervýber je na svojom konci. Pred porotu sa postavia zostávajúci súťažiaci z TOP 40. Aj oni chcú zabojovať o lukratívne miesto v semifinále. No nebudú to mať vôbec jednoduché. Kým niektorí sa poctivo pripravovali na spevácky výkon, ktorých ich môže posunúť k splneniu sna, iní noc pred vystúpením pred porotou strávili inak. Divokou párty.

Karel Gott  - film KAREL - foto2  foto Karel Gott Agency   1 Čítajte aj Toto v kine neuvidíte. Pozrite si nezverejnené zábery Karla Gotta

Reakcia Báry Štanclovovej a Karmen Saroyanovej na priamu otázku porotcov, či boli na párty, bola veľmi zaujímavá. Potom prvotnom zapieraní Karmen ukázala prstom na Barboru, že ona na párty bola. Barbora to však nenechala len tak a oplatila to Karmen rovnakou mincou.

Emócie tesne pred semifinále budú vybičované na... Foto: TV Markíza
Superstar, Emócie tesne pred semifinále budú vybičované na maximum.
Video
Pozrite si exkluzívnu ukážku z najnovšej epizódy Superstar!

Karmen skutočne vyrazila na párty a ako sama prezradila, vodu na nej celý večer nepila. O to krušnejšie bolo nečakané ranné prebudenie štábom SuperStar. Barbora však nedopadla o nič lepšie. Pri jej budíčku sa zase prevalilo, že za ňou a ďalší súťažiacou Dominique Alagiaovou dorazili ich chlapci, ktorí následne prespali u dievčat na hoteli. Obe dievčatá sa nakoniec kvôli tomu, čo na seba praskli porote, divoko pohádali!

the great, elle fanning, Čítajte aj Bombastická seriálová nálož! Smiešny boj o Rusko, kultové sci-fi, ale aj šialená komédia

Emócie lomcovali všetkými súťažiacimi. Okrem nervozity z vystúpení, boli svedkami vyraďovania svojich kamarátov, ktorých si našli na spoločnej ceste súťažou. Porotu aj súťažiacich rozplakal svojím príhovorom aj dojatý Petr Jiran, ktorý patrí v súťaži podáva vždy skvelý výkon. Krásnu bodku za epizódou dal Ladislav Hunka, ktorý za doprovodu Mariána Čekovského zaspieval rómsku pieseň.

Sledujte premiérovú epizódu Superstar už v piatok večer o 20:30 na Markíze!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #TV Markíza #oseriáloch #televízia Markíza #Mediaklik