Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojkárska Hranica medzi divákmi uspela! Toto sú nové postavy, ktoré zamotajú dej

Začiatkom januára Jojka spustila vysielania svojho nového dlhodobého seriálu Hranica, ten si našiel svojich verných divákov. Teraz tvorcovia avizujú príchod nových postáv, ktoré ešte viac zamotajú dej pašeráckej oddychovky.

20.04.2022 07:00
hranica, Foto:
Do jojkárskej Hranice postupne pribudnú viaceré nové postavy.
debata

Hranica sa vysiela až trikrát do týždňa, vždy v pondelok, stredu a piatok. Najmä počas v strede a závere pracovného týždňa si dokáže vydobyť prvenstvo na trhu. Zatiaľ najúspešnejšou epizódou bola tá prvá, ktorú sledovalo 645-tisíc divákov pri svojom štarte, keď si pripísala vynikajúcu 13,9% sledovanosť a 26,9% podiel v cieľovke 12+.

druhá šanca, Čítajte aj Markíza vyslala jasný odkaz seriálovým fanúšikom: Je rozhodnuté o jeho budúcnosti

Kto nastupuje do deja?

Róza – Oľga Solárová
Zorkina kamarátka z mladosti, celým menom Róza Múčková. Podobne ako Ida aj ona je stará bezdetná dievka. Má trochu militantného ducha, nie je zvyknutá sa z hraničiarmi kašľať, spolu so Zorkou toho kedysi veľa cez hranicu prepašovali.

Nina – Tatiana Poláková
Pašeráčka od Šíravy. Zásobuje tamojšie ubytovacie zariadenia pašovaným tovarom. Má dobré kontakty na Ukrajine a vie veľa vecí zohnať, dohodiť Zorkinej skupine prácu. Na Petru urobila oveľa lepší dojem než na Zorku. Petra v nej vidí budúcnosť pašovania v Krivom.

Vasiľ – Vasiľ Rusiňák
Šéf bandy z Vasiľkova. Po 10 rokoch ho prepustili z väzenia, kde sedel za pašovanie zbraní. Nemá také zásady ako Zorka a prepašuje čokoľvek. Vo Vasiľkove vlastní kaviareň, ktorá je centrálou vasiľkovského pašeráctva. Vasiľ kedysi túžil po Zorke, v ceste k jej srdcu však stál Zorkin manžel Danilo, ktorý sa medzitým stratil.

THOR LOVE AND THUNDER, Thor: Laska a hrom Čítajte aj Je tu prvý teaser k filmu o korunnom princovi z Asgardu. Nechýbajú prekvapenia!

Nikolaj – Samo Spišák
Vasiľov vnuk, naoko drsniak, v skutočnosti túži po tom otvoriť si kadernícky salón. Vasiľ ho má za trúbu, nikoho iného však nemá. Nikolaj sa zahľadí do Emilovej dcéry Ivany, s jeho povesťou gaunera si však Ivankinu náklonnosť tak ľahko nezíska.

Viki – Jana Labajová
Sestra Kriša a Sofie. Keď jej zomrela mama (Drahošova žena) nedokázala zostať v rodnom dome a ušla do Trenčína, kde viedla butik. Teraz sa vracia do Krivého, lebo je čas, aby prevzala rodinné žezlo po Sofii, ktorá sa po odchode mamy nevedela odtrhnúť z Krivého. Viki je Krišovo dvojča a keď boli malí, ľudia si ich mýlili. Teraz je z nej krásna žena. Po Sofii preberie aj miesto čašníčky v bare.

FANTASTIC BEASTS: THE SECRETS OF DUMBLEDORE Čítajte aj Nový film od J.K.Rowlingovej zožal kritiku, nielen pochvaly. Prečo je to tak a čo si myslíme o novinke?

Bandita Čučo – Gabo Zifčák
Jeden z Vasiľovej party (vedľajšia postava), spomedzi banditov je to ten pokojnejší a drsne sa správa len v najhorších situáciách. Oveľa drsnejší je Bandita Sandokan (Peter Aczel), k vasiľkovskému koloritu patrí aj drsný čašník Petro (Ľudovít Cittel)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Seriál Hranica