Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pán profesor sa šplhá k top úspechom! Ako korona silnie, stúpa výkon spravodajstva

So zhoršujúcou sa epidemickou situáciou a pokročilou jeseňou sa začína opakovať situácia z jari. Rastie sledovanosť večerných programov. K najlepších výsledkom postupne stúpa Pán profesor a hlavná spravodajská relácia.

22.11.2021 07:00
debata (1)
S blížiacim sa koncom tretej série, výkon Pána... Foto: TV Markíza
pán profesor, S blížiacim sa koncom tretej série, výkon Pána profesora rastie.

V poradí už jedenásta premiérová epizóda 3. série sa v pondelok, 15. novembra 2021, stala v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

markíza, televízia markíza, logo, markíza, Čítajte aj Markíza má v talóne veľké prekvapenie! Chystá vianočné časti seriálových hitov

Nová časť s názvom Tabu dosiahla v cieľovej skupine 12 – 54 medzitýždenne o dve desatiny percentuálneho bodu vyšší rating 10,7% a nadpriemerný trhový podiel 29,2%. Relácia Inkognito zaznamenala na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 11,8% a film Nech je svetlo na Jednotke RTVS podiel na trhu 7,3%.

Superstar, Čítajte aj Superstar s veľkým prekvapením! Na scénu prichádza nová moderátorka

Spomínaná epizóda Pána profesora prilákala k obrazovkám 481-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov a v tejto širšej cieľovej skupine mu patril post najsledovanejšieho nespravodajského programu dňa. Minulotýždňová epizóda mala v čase vysielania dosah na 604-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Suverénnou jednotkou na trhu bola v čase vysielania aj reality šou Farma, pondelková premiérová epizóda si v cieľovej skupine 12 – 54 pripísala rating 6,1% a trhový podiel 23,9%.

and just like that, sex v meste, Čítajte aj Premiéra nového Sexu v meste sa nezadržateľne blíži! Bude tu skôr, než na Vianoce

V univerzálnej cieľovej skupine 12+ sa najsledovanejším programom dňa stala relácia hlavná spravodajská relácia Televízne noviny, ktorú si nenechalo ujsť 586-tisíc divákov. V čase vysielania zasiahla dokonca až 891-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). V cieľovej skupine 12 – 54 patrila Televíznym novinám druhá priečka s ratingom 10,3% a trhovým podielom 31%.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #televízia Markíza #seriál Pán profesor #Mediaklik