Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka v tichosti pripravuje nový seriál plný hviezd! Poznáme prvé detaily...

Televízia JOJ sa usilovne pripravuje na rok 2022. Na divákov si chystá viacero veľkých seriálových prekvapení. Predstavujeme vám prvú novinku s názvom Na hranici. Nový komediálny seriál uvedie už čoskoro.

16.11.2021 07:00
Na hranici, seriál Na hranici, braňo deák,... Foto:
Hlavné postavy stvárni Braňo Deák, Simona Kollárová, ale aj Roman Poláčik.
debata (1)
transformers 5 Čítajte aj Paramount posúva Star Trek aj Transformers. Ale pozor, hrozí bitka so Star Wars!

Tohtoročná jeseň bola pomerne chudobná, čo sa týka seriálov. Jojka spustila len Nemocnicu a tá vďaka jej megaúspechu a tá vďaka megaúspechu si zabezpečila veľkorysý vo vysielaní. Prichádzajúci rok 2022 bude však iný. Do vysielania sa chystajú už vopred avizované nové seriály, ale aj novinky, o ktorých Jojka doteraz mlčala. To je aj prípad seriálu Na hranici.

Po dlhšej odmlke sa na slovenské obrazovky... Foto: TV JOJ
Na hranici, seriál Na hranici, hana gregorová, Po dlhšej odmlke sa na slovenské obrazovky vráti aj obľúbená herečka Hana Gregorová.
lost in space, stratení vo vesmíre, Čítajte aj Skvelý vesmírny seriál sa vracia vo veľkom štýle! Fanúšikovia smútia, bude to rozlúčka

Pripravovaný komediálny seriál Na hranici je slovenskou verziou chorvátskeho licencovaného originálu Na granici. Odohráva sa na slovensko-ukrajinskej hranici, kde vo fiktívnej obci Krivé žije niekoľko rodín, ktoré sa podieľajú na pašovaní všetkého, okrem ľudí, zbraní a drog. Diváci sa môžu tešiť nielen na zakázané lásky, menšie romániky, množstvo pašeráckych dobrodružstiev i na príchody a odchody postáv, ktoré pravidelne prekvapia a oživia dej seriálu.

V novinke Jojky sa objaví aj Štefan Martinovič... Foto: TV JOJ
Na hranici, seriál Na hranici, sväťo malachovský, štefan martinovič, V novinke Jojky sa objaví aj Štefan Martinovič a Sväťo Malachovský.
doom patrol, Čítajte aj November na HBO: Nával premiérových častí seriálov a filmový trhák pre celú rodinu

Rôznorodá zmes charakterov prinesie ohromné množstvo zápletiek na pokraji dedinskej komédie a ľahkej romantiky. Tešiť sa tiež môžete na skvelé herecké obsadenie. V hlavných úlohách sa totiž predstavia Simona Kollárová, Braňo Deák, Hana Gregorová, Peter Sklár, Michaela Čobejová, Roman Poláčik, Jozef Vajda, Gabika Dzuríková, Jevgenij Libezňuk a ďalší

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #TV JOJ #oseriáloch #televízna sezóna 2021/2022 #seriál Na hranici