Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Paramount posúva Star Trek aj Transformers. Ale pozor, hrozí bitka so Star Wars!

Fanúšikovia sa ich dočkajú až v roku 2023.

14.11.2021 06:00
transformers 5 Foto:
Záber z piateho filmu série, Transformers: Posledný rytier z roku 2017.
debata

Spoločnosť Paramount oznámila, že pripravované filmy Transformers a Star Trek odložili. Film Transformers: Rise of the Beasts, ktorý je prequelom v akčnej sci-fi sérii, sa posúva o rok. Pôvodne bola premiéra v USA naplánovaná na 24. júna 2022, termín uvedenia na veľké plátna sa teraz posúva na 9. júna 2023. Informuje o tom magazín Variety.

Fanúšikovia si musia počkať aj na ďalší film zo série Star Trek, ktorý je zatiaľ ešte bez názvu. Mal mať premiéru 9. júna 2023, ale bol odložený na 22. decembra 2023, keďže musí byť uvedený až po filme o Transformátoroch.

Došlo ale k zaujímavej situácii. Pokračovanie filmu Transformers má rovnaký dátum premiéry ako jeden za ďalších trhákov od Sony-Marvelu, ktorého názov zatiaľ nezverejnili. A Star Trek bude mať premiéru v rovnaký deň ako spinoff Star Wars: Rogue Squadron od Disney. Ak si to nepremyslia a nezmenia stratégiu, vyzerá to na riadnu hviezdnu bitku.

Trailer k poslednému filmu zo série, Transformer: Posledný rytier z roku 2017.

Vo filme Transformers: Rise of the Beasts hrajú Anthony Ramos a Dominique Fishback, režíruje ho Steven Caple Jr.. Film sa odohráva v roku 1994, no konkrétne detaily zápletky zostali pod pokrievkou. Filmové charaktery založené na figúrkach od Hasbro priniesli Paramountu komerčný úspech. Prvý film Transformers z roku 2007 predstavil Shia LaBeoufa ako odvážneho tínedžera, ktorý sa ocitol uprostred epickej bitky medzi Autobotmi a Decepticonmi. Nasledovalo niekoľko pokračovaní a jeden spinoff – Pomsta porazených z roku 2009, Dark of the Moon z roku 2011, Zánik z roku 2014, Posledný rytier z roku 2017 a zatiaľ posledný, šiesty film Bumblebee z roku 2018.

Upútavka na Star Trek Beyond z roku 2016.

O Star Treku 4 sa toho zatiaľ vie málo. Potvrdený je režisér filmu Matt Shakman, ktorý režíroval napríklad seriál WandaVision alebo niektoré časti Hry o tróny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Transformers #Star Wars #Star Trek #Mediaklik