Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto v kine neuvidíte. Pozrite si nezverejnené zábery Karla Gotta

Čo sa do filmu Karel nedostalo.

11.11.2021 06:02
Karel Gott  - film KAREL - foto2  foto Karel... Foto:
Karel Gott pri nakrúcaní filmu Karel. Užíva si svoj posledný rok života na vidieku, maľuje, venuje sa rodine.
debata (1)

Film Karel o mnohonásobnom Zlatom slávikovi Karlovi Gottovi sa dostal po viacerých odkladoch do kín. Počas slávnostnej premiéry ho v Bratislave uviedla spolu s režisérkou Olgou Špátovou Malířovou spevákova manželka Ivana. Profesionálny aj osobný portrét obľúbeného speváka museli zostrihať na dĺžku 133 minút a mnohé zaujímavé zábery z filmu museli hodiť do koša. Prinášame vám niektoré z nich:

Karel Gott si užíval každý deň. Voľný čas na chalupe trávil aj prechádzkami po okolí alebo vozením sa na golfovom vozíku. V týchto vystrihnutých záberoch z filmu sa vozí a spieva celému okoliu.

Ivana Gottová Čítajte viac VIDEO: Neplačte, oslavujte život! Ivana Gottová priviezla film Karel na Slovensko

Tvorcovia zachytili Karla Gotta vo filme Karel nielen pri jeho vystúpeniach a stretnutiach s fanúšikmi, ale predovšetkým v jeho domácom prostredí. Či už v Prahe, na chalupe, alebo v dedinke, kde trávil detstvo. Spevák sa vo filme vydáva na miesta, ktoré zohrali v jeho živote dôležitú úlohu.

Odhaľuje zákulisie koncertov, svoj život s rodinou a súkromie, ktoré sa inak snažil chrániť. Sám Karel Gott pri nakrúcaní režisérke zdôrazňoval: „Hlavne aby to nebola nuda!“

Hneď v úvode filmu sa Karel Gott so svojou manželkou vracia na konzervatórium, kde študoval. Presnejšie, navštevoval. V tom čase už o štúdium veľký záujem neprejavoval, do školy chodil veľmi zriedka. Pozrite sa na video na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #oseriáloch #film Karel