Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čakanie na novú sériu bude trvať tri roky! Netflix konečne potvrdil návrat Stranger Things

Nastal koniec polemizovania, kedy sa konečne dostane túžobne očakávaná štvrtá séria k fanúšikom. Je to síce dôvod na radosť, no kým sa hit Stranger Things vráti, tak to ešte chvíľu potrvá.

12.11.2021 07:00
stranger things, Foto:
Nová séria príde v lete 2022.
debata
Superstar, Čítajte aj Najemotívnejšia časť Superstar prichádza! Slzy dojatia, hádky a skvelé výkony

Netflix konečne potvrdil štart pre leto 2022, bude to teda až tri roky od premiéry tretej série. Asi len málokto čakal, že prestávka vo vysielaní bude takto neúmerne dlhá. Prečo sa to stalo? Pandémia v tom má prsty iba čiastočne. Najprv trvalo pomerne dlho, kým tvorcovia prišli s príbehom pre najnovšiu sériu. Bola to pre nich výzva, pretože si dali za cieľ prísť opäť s niečím prevratným. Následne nastal problém s ladením rozvrhu nakrúcania. Medzičasom sú mladí herci obrovské hviezdy a postupne sa objavujú v iných projektoch.

ETERNALS Čítajte aj Marvel priniesol svoj prvý naozaj prelomový film: A fanúšikovia? Totálne rozhádaní

To samozrejme komplikovalo produkciu štvrtej série, ktorá mala vláčne tempo. A potom prišla pandémia. S ťažkosťami a opäť s vynútenými pauzami sa podarilo všetko dokončiť. Nasledovala náročná postprodukcia, čoho dôsledkom je dátum premiéry až budúci rok. Už teraz sa vie, že Stranger Things má piatu sériu istú a len málokto si trúfne povedať, kedy ju fanúšikovia uvidia. Všetci len dúfajú, že sa nezopakuje terajšia situácia.

zaklínač, the witcher, Čítajte aj Poriadne nadupaná séria hitu od Netflixu! Nové zábery sľubujú zbesilé dobrodružstvo

Štvrtá séria sa konečne naplno hlási o slovo. Streamovací gigant zverejnil názvy všetkých ôsmich epizód: The Hellfire Club, Vecna’s Curse, The Monster and The Superhero, Dear Billy, The Nina Project, The Dive, The Massacre At Hawkins Lab, Papa The Piggyback.

Aby toho nebolo málo, konečne je vonku aj plnohodnotný teaser trailer, ktorý len naznačuje dej novej série. Avšak už teraz je jasné, že prichádzajúca séria bude skvelá! Pozrite si ho v priloženom videu…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Stranger Things #oseriáloch #televízna sezóna 2021/2022