Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Poriadne nadupaná séria hitu od Netflixu! Nové zábery sľubujú zbesilé dobrodružstvo

Prestávka medzi prvou a druhou sériou sa poriadne natiahla! Len málokto čakal, že nedočkaví fanúšikovia budú musieť čakať presne dva roky. Pôvodne mala mať druhá séria Zaklínača (The Witcher) premiéru začiatkom tohto roka. Pandémia spravila svoje a nakrúcanie sa neúmerne predĺžilo.

08.11.2021 07:00
zaklínač, the witcher, Foto:
Druhá séria Zaklínača sa prirúti už 17. decembra.
debata
the great, elle fanning, Čítajte aj Bombastická seriálová nálož! Smiešny boj o Rusko, kultové sci-fi, ale aj šialená komédia

Vyzerá to tak, že tvorcovia sa naozaj poučili z chýb prvej série, ktoré im fanúšikovia vyčítali a druhá séria Zaklínača prinesie skvelú nádielku akcie, drámy, napätie a najmä rôznych nadprirodzených postáv a hrozieb, ktoré skrížia cestu Geraltovi a Ciri. Vojna na Kontinente je nezvratná, všetko sa pomaly rozpadáva, spojenectvá, kráľovstvá. Sever bojuje s juhom, na svetlo vychádzajú netvory, ktorí by mali byť navždy v temnote. Povery o konci sveta tu boli vždy…čo ak teraz sú pravdivé?

Pozrite si vymakaný oficiálne druhej sérii Zaklínača, ktorá sa objaví na Netflixe už od 17. decembra.

Fantastickou správou je, že Zaklínač sa už dočkal oficiálneho obnovenia na tretiu sériu, pričom samotná produkcia by sa mala začať pomerne skoro. Už v prvých týždňoch budúceho roka. Netflix a tvorcovia sa očividne poučili z pandémie a obrovských problémov, ktoré im spôsobila počas nakrúcania dvojky a tak rozhodli, že nemôžu čakať príliš dlho. Čo ak by sa situácia zopakovala a neustále by kamery museli stáť pre rôzne prípady nákazy. Nikto už nechce riskovať, že diváci budú musieť čakať ďalšie dva roky na novú osmičku epizód.

šou, show, koncert, zábava, predstavenie, divadlo, reality šou, Čítajte aj Markíza chystá šou, aká na Slovensku nebola! Toto by vás ani vo sne nenapadlo...

V tomto smere ide aj o praktické dôvody. Tvorcovia seriálu deklarujú snahu nakrútiť až sedem sezón, tie by mali kompletne pokryť príbeh knižnej predlohy. Preto nakrúcanie musí nabrať svižnejšie tempo, aby hlavný predstaviteľ Henry Cavill zvládal náročnú fyzickú záťaž, ktorá si úloha Geralta vyžaduje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Henry Cavill #zaklínač #oseriáloch #The Witcher #televízna sezóna 2021/2022